top of page
Image by NASA Hubble Space Telescope

Om oss

Vi är ett företag med expertis inom SEO, SEM samt Webbutveckling. Målet är att hjälpa er uppnå en framgångsrik digital närvaro.

Mer om oss

Optima Media är en helhetsleverantör inom digital webbutveckling och marknadsföring. Vi är specialiserade på att göra så att webbsidor syns bättre på Google och andra sökmotorer genom SEO och SEM. Dessutom skapar vi skräddarsydda webbsidor som är användarvänliga och enhetsanpassade. Vår expertis sträcker sig över både frontend och backend, vilket gör att vi kan leverera heltäckande lösningar. Genom att kombinera våra olika tjänster kan vi hjälpa våra kunder att synas mer online, få fler besökare och öka sina försäljningar på sina webbsidor.

En person gåendes på månen
SEO hsitoria.webp

SEO:s historia

Sökmotoroptimering (SEO) har utvecklats dramatiskt sedan sina tidiga dagar på 1990-talet. Från enkla metoder som nyckelordstäthet har det utvecklats till en sofistikerad disciplin med fokus på användarupplevelse, kvalitetsinnehåll och tekniska aspekter. Google, grundat 1998, spelade en central roll genom att introducera algoritmförändringar och betona användarvänlighet. Mobilvänlighet, snabb sidhastighet och säkerhet blev viktiga faktorer. Genom åren har SEO anpassats till förändringar i sökmotoralgoritmer och teknologiska framsteg, och det fortsätter att vara avgörande för att uppnå synlighet och framgång online.

bottom of page