top of page
Image by Dan Cristian Pădureț

Vi bygger er hemsida

På Optima Media erbjuder vi att skapa er hemsida från grunden med hjälp av de tankar och idéer ni har. Vi kan skapa en enkel samt mer komplicerad hemsida med ett flertal olika funktioner, allt utifrån era önskemål. Kontakta oss för mer information.

Strategiskt skapande

Vårt mål är att skapa en imponerande och funktionell webbplats som speglar era unika behov och visioner. Vi kombinerar avancerad design med användarvänlighet för att skapa en webbplats som engagerar och konverterar besökare till kunder. Genom att integrera sökmotoroptimering (SEO) säkerställer vi att er webbplats rankas högt i sökresultaten, vilket ökar synligheten och drar till sig målgruppen organiskt. Med vår omfattande expertis inom webbutveckling och digital marknadsföring skapar vi en skräddarsydd lösning som maximerar er närvaro och framgång online.

Bild på målning

Vad Webbskapande Innefattar:

01.

Konfiguration av domän

Vi hjälper er med att köpa domännamn, ställa in samt anpassa denna för att fungera korrekt med de tjänster och resurser det är kopplat till.

02.

Konfiguration av webbhotell

Vi skapar hela er webbsida, ni får själva välja hur delaktiga ni vill vara i denna process, det kan innebära att välja bilder, funktioner samt skriva den text som skall finnas med på webbsidan. Vi kan göra allt detta, men oftast är det kunden som skriver texten och väljer funktioner.

03.

Skapande av webbplats

Att konfigurera ett webbhotell innebär att ställa in och anpassa olika inställningar och tjänster för att göra webbplatsen tillgänglig och fungerande på den valda webbhotellplatformen. Vi har erfarenhet av ett flertal olika webbhotell och vet vilket som tillhandahåller de tjänster som behövs för att göra den absolut bästa webbsidan.

04.

Kontinueligt Underhåll

Vi kommer att övervaka, uppdatera och förbättra webbsidan efter dess lansering, om så önskas. Det innefattar att hantera innehållsuppdateringar, säkerhetspatchar, buggfixar och andra förändringar för att säkerställa ett webbplatsen förblir säker, aktuell och fungerar optimalt över tid. Som kund hos oss ger vi ett förmånligt pris för denna tjänst.

Tel

+46 (0) 704 46 39 76

Email 

Följ oss

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page