top of page

Om seo och analys

Vad innebär och innefattar seo och analys hos oss

Fästpunkt 1

SEO och Analys

SEO och analys omfattar en grundlig identifiering av potentiella brister och luckor på webbsidan. Därefter åtgärdas dessa problem och en kontinuerlig underhållsprocess implementeras för att säkerställa optimala resultat i organisk tillväxt och långsiktig effektivitet. En systematisk strategi används för att hantera webbsidans prestanda och anpassa den efter aktuella trender och sökmotoralgoritmer, vilket möjliggör en hållbar närvaro online och maximal synlighet för målgruppen.

bild på ett google kontor

Vad SEO och Analys innefattar:

01.

Analys

Vi börjar med att genomföra en analys av webbsidan som involverar en noggrann granskning av flera aspekter. Det inkluderar bedömning av webbplatsens struktur, laddningstid, användarvänlighet (mobil, surfplatta och dator) samt användarupplevelse. Vid en avancerad analys gör vi även en grundlig konkurrentanalys för att identifiera möjligheter och styrkor. 

02.

On-page Optimering

On-page-optimering fokuserar på att förbättra faktorer direkt på en webbsida. Det inkluderar optimering av metadata, användning av relevanta nyckelord i sidans innehåll och rubriker, förbättring av laddningstider, samt att skapa en användarvänlig struktur. On-page-optimering handlar också om att optimera bilder, använda korrekt HTML-struktur och säkerställa att webbsidan är mobilanpassad för att maximera synlighet och användarupplevelse.

03.

Nyckelordsoptimering 

Nyckelordsoptimering handlar om att identifiera och använda relevanta söktermer på en webbplats för att förbättra dess synlighet i sökmotorresultaten. Det innefattar nyckelordsforskning, strategisk användning av dessa termer i sidans innehåll, metadata och länkar för att attrahera målgruppen och ranka högre i sökresultaten, vilket ökar chansen att locka organisk trafik.

04.

Sökordsoptimering

Sökordsoptimering handlar om att noggrant välja och köpa relevanta sökord till en hemsida för att integrera dessa, detta för att förbättra webbsidans synlighet hos sökmotorerna. Detta arbete innefattar grundlig forskning för att identifiera relevanta söktermer, inkludering av dessa termer i webbplatsens innehåll, metadata och länkar.

Tel

+46 (0) 704 46 39 76

Email 

Följ oss

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page