top of page

Om webbutveckling

Vad innebär och innefattar webbutveckling hos oss

Webbutveckling

Fästpunkt 1

Webbutveckling innebär enkelt förklarat att vi förbättrar er befintliga webbsida genom att anpassa den utifrå de senaste sökalgoritmerna samt göra den mer modern designmässigt.  I dagens allt mer digitaliserade och ständigt föränderliga samhälle är användarvänligheten och enkelheten av yttersta vikt. Vi strävar efter att tillsammans med er aktivt forma och kontinuerligt förbättra konsumenternas upplevelse och intryck av era digitala plattformar. Genom att integrera beprövade metoder för användarvänlighet samt trovärdighet kan vi säkerställa att er online-närvaro inte bara möter utan överträffar förväntningarna. Detta ger inte bara ökad kundtillfredsställelse utan även ökar ert varumärkes trovärdighet och relevans i den digitala miljön. 

Tjej som håller i mobil

Vad webbutveckling innefattar:

01.

Enhetsanpassning

Enhetsanpassning inom webbutveckling innebär att optimera och anpassa en webbplats för att säkerställa att den fungerar och ser bra ut på olika enheter, som datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Målet är att ge en konsistent och användarvänlig upplevelse oavsett vilken enhet besökaren använder.

02.

UX/UI design

UX (user interface) handlar om att skapa det visuella gränssnittet på en webbplats, inklusive layout, färger och grafiska element. Det fokuserar på hur användarna interagerar med webbsidan. 

UI (user experience) handlar om att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Det fokuserar på att göra webbplatsen användarvänlig och effektiv, vilket är avgörande aspektet för en framgångsrik webbplats.

03.

Webbdesign

Webbdesign handlar om att skapa och organisera visuella element på en webbplats, inklusive layout, färg, typografi samt bildval. Målet är att skapa en attraktiv och användarvänlig upplevelse för besökarna.

Tel

+46 (0) 704 46 39 76

Email 

Följ oss

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page