top of page

Om sem och annonsering

Vad innebär och innefattar sem och annonsering hos oss

SEM och Annonsering

Annonsering och Search Engine Marketing (SEM) utgör ytterligare strategier för att effektivt nå ut till kunder på en fördjupad nivå. Genom att dra nytta av specialkunskaper inom både Google Ads och Pay-Per-Click (PPC) annonsering kan man betydligt förbättra möjligheterna att nå ut till konsumenterna på ett mer riktat och resultatinriktat sätt. Denna metodik involverar noggrann planering, målinriktad kampanjstruktur och löpande analys av resultat för att optimera avkastningen och maximera effektiviteten av annonseringsinsatserna.

bild i på reklamskyltar i en stad

Vad SEM och Annonsering innefattar:

01.

Köpa sökord

Att köpa sökord, även känns som google ads, innebär att man betalar för att ens annonser skall visas högre upp i sökresultaten när användare söker efter ord eller fraser kopplade till annonsen. 

02.

PPC (Pay-Per-Click)

PPC är en typ av annonsering där man som företag betalar varje gång någon klickar på deras annons, vilket ger möjligheten att rikta annonser till en specifik målgrupp och mäta marknadsföringsresultat i realtid.

03.

Google Ads

Google ads är Googles plattform för online-annonsering. Vi skapar annonser åt er som man sedan publicerar i googles annonsnätverk, detta är betaltjänst hos google men en tjänst som vi inte lägger till någon extra kostnad på. Det fungerar på pay-per-click (PPC) basis där man betalar för varje klick annonsen får. 

04.

Erbjudanden hos partners

Vi samarbetar med en reklambyrå vid namn Chenge.ly som länge har arbetat inom SEO, SEM samt webbskapande med mera. De hjälper oss med stora projekt där vår kapacitet inte riktigt räcker till, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder förmånliga priser på de tjänster som Change.ly erbjuder som vi inte erbjuder.

Tel

+46 (0) 704 46 39 76

Email 

bror@optimamedia.se

Följ oss

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page